Logo Fietsen123

Page

Maak 4x kans op een Garmin fietsnavigatiesysteem t.w.v. €249,99

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Fietsen123 en wie weet win jij één van de vier Garmin fietsnavigatiesystemen!

Ontdek nieuwe routes en vind je weg met de Garmin Edge Explore fietsnavigatie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo beschikt de Garmin fietsnavigatie over een helder 3-inch kleuren touchscreen en gps om bij te houden hoe ver, snel en waar je rijdt. Daarnaast gaat de batterij tot maar liefst 12 uur mee. De voorgeladen Garmin fietskaart maakt gebruik van Trendline Popularity Routing om je de routes te tonen die fietsers graag rijden, compleet met afslag-voor-afslag-navigatie. Dankzij de functies voor veilig fietsen, zoals automatische ongevaldetectie en een functie om hulp te vragen, kun je je volgende fietsavontuur ontspannen tegemoet gaan. Kijk voor meer informatie op www.garmin.nl.

Hoe maak je kans op deze prijs?

Meld je hieronder aan voor de gratis nieuwsbrief van Fietsen123 en maak 4x kans op een fietsnavigatiesysteem van Garmin t,w,v, €249,99.

Beeld bij nieuwsbrief inschrijving

Inschrijven Nieuwsbrief


M­e­l­d­ je­ a­a­n­ v­o­o­r­ d­e­ g­r­a­t­i­s­ n­i­e­u­w­s­b­r­i­e­f­ e­n aanbiedingen van Fietsen123. Je gaat daarbij akkoord met de privacy voorwaarden.­ Bovendien maak je 4 keer kans op een Garmin fietsnavigatiesysteem t.w.v. €249,99!