Logo Fietsen123

Page

Maak 2x kans op een 3-daags All-in Arrangement van Fletcher Hotels t.w.v. €229!

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Fietsen123 en wie weet win jij één van de twee hotelarrangementen van Fletcher Hotels!

Een hotel aan de kust, midden in het bos of nabij een sfeervolle stad, aan jou de keuze uit bijna 100 hotels! Met het 3-daagse All-in Arrangement ben je er even helemaal tussenuit, zonder zorgen. Na een goede nachtrust is er niets beter dan de dag samen met je partner, een familielid of vriend/vriendin te beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Trek eropuit en geniet van de omgeving met één van onze fiets- en wandelroutes en sluit de dag af met een heerlijk 4-gangen diner in het restaurant.

Het 3-daagse All-in Arrangement geeft recht op:

  • 2 hotelovernachtingen voor 2 personen inclusief uitgebreid ontbijtbuffet.
  • 2 x 4-gangen diner in een 3-sterren hotel of 1 x 4-gangen diner in een 4-sterren hotel.

Hoe maak je kans op deze prijs?

Meld je hieronder aan voor de gratis nieuwsbrief van Fietsen123 en maak 2x kans op een 3-daags All-in Arrangement van Fletcher Hotels t.w.v. €229!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Fietsen123!

Beeld bij nieuwsbrief inschrijving

Inschrijven Nieuwsbrief


M­e­l­d­ je­ a­a­n­ v­o­o­r­ d­e­ g­r­a­t­i­s­ n­i­e­u­w­s­b­r­i­e­f­ van Fietsen123 e­n aanbiedingen. Je gaat daarbij akkoord met de privacy voorwaarden.­ Bovendien maak je 2x kans op een 3-daags All-in Arrangement van Fletcher Hotels!