Logo Fietsen123

Page

Maak 3x kans op een Mio fietsnavigatiesysteem t.w.v. €450

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Fietsen123 en wie weet win jij een van de drie Mio fietsnavigatiesystemen!

De Mio Cyclo 605 HC is het topmodel uit Mio’s productreeks. De mogelijkheden van dit fietsnavigatiesysteem zijn eindeloos. Hij is onder andere geschikt voor indoor, outdoor, persoonlijke records en competities met anderen. Bovendien heeft hij een hartslagmeter en met een geheugen van maar liefst 256MB onthoudt hij al jouw gegevens. Je hoeft tevens niet bang te zijn voor een lege batterij, want de navigatie gaat tot 15 uur mee. Een verbinding met je computer is ook niet langer meer nodig, want hij kan via wifiverbinding moeiteloos gesynchroniseerd worden met jouw persoonlijke account. Met de Mio Cyclo 605 HC kan je zorgeloos op weg en je blijft fit. Of je nou aan het fietsen bent door kleine dorpjes in landelijk Frankrijk, geniet van een grote stad als Amsterdam, of door de Zwitserse Alpen toert, de nieuwe Cyclo HC 605 reeks zorgt ervoor dat heel Europa binnen handbereik is.

Hoe maak je kans op deze prijs?

Meld je hieronder aan voor de gratis nieuwsbrief van Fietsen123 en maak 3x kans op een fietsnavigatiesysteem van Mio t.w.v. €450!

Beeld bij nieuwsbrief inschrijving

Inschrijven Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de gratis Fietsen123 nieuwsbrief en aanbiedingen. Je gaat daarbij akkoord met de privacy voorwaarden. Bovendien maak je 3 keer kans op een Mio fietsnavigatiesysteem t.w.v. €450!