Logo Fietsen123

Page

Maak 2x kans op een midweek in Cityhotel Stadskanaal t.w.v. €300!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Fietsen123 en wie weet win jij een van de twee verzorgde midweken inclusief uitgebreid ontbijtbuffet voor 2 personen in Cityhotel Stadskanaal (****)!

Ervaar de rustige en mooie omgeving van Groningen en Drenthe en sluit de dag af in het Cityhotel Stadskanaal. Hier kunt u genieten van internationale gerechten en regionale Nederlandse specialiteiten in het gezellige restaurant. Dit in juli 2013 gerenoveerde hotel bevindt zich in een karakteristiek en opvallend gebouw en is door de centrale ligging ideaal voor gezinnen, toeristen en zakengasten.

Fietsers kunnen een route uitstippelen naar het vestingstadje Bourtange. Ook het Hunebeddencentrum in Borger en de natuurgebieden Aa en Hunze bereikt u binnen 30 minuten. Het hotel is de perfecte keuze voor bezoekers die zoeken naar charme en rust. Ook kunt u genieten van een avondje uit in Stadskanaal voor sightseeing en om even rustig op adem te komen.

Kijk voor meer informatie op hotel-stadskanaal.nl of bel voor meer informatie naar 0599-650699.

Hoe maak je kans op deze prijs?
Meld je hieronder aan voor de gratis nieuwsbrief van Fietsen123 en je maakt automatisch kans!

Beeld bij nieuwsbrief inschrijving

Inschrijven Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de gratis Fietsen123 nieuwsbrief en aanbiedingen. Je gaat daarbij akkoord met de privacyvoorwaarden. Bovendien maak je direct 2x kans op een midweek in Cityhotel Stadskanaal t.w.v. €300!​