Logo Fietsen123

Nieuws

Win fietsvakantie in Luxe Stacaracan van Keycamp

dinsdag 11 september, 2007

In de maand september heeft Fietsen Eén Twee Drie een Fietsprijsvraag met een prachtige Keycamp-vakantie voor vier nachten in een luxe stacaravan in Duinrell in Wassenaar als hoofdprijs. FamiliecampingCamping Duinrell in Wassenaar is een echte familiecamping, gelegen in één van de meest groene gemeenten van Nederland. U kunt vanuit Wassenaar mooie fietstochten maken. Op de website van Fietsen Eén Twee Drie vindt u onder de plaats Wassenaar verschillende mogelijkheden.

Merk fietsDe prijsvraag houdt in, dat u via een antwoordformulier aangeeft, welk merk fiets u in uw bezit hebt. Indien u meerdere fietsen hebt kunt u het merk noemen, waarop u het meest fietst. Verder wordt gevraagd aan te geven, hoe dit merk u bevalt.

VakantieOnder alle deelnemers wordt de hoofdprijs verloot: een prachtige vakantie in een Luxe Stacaracan van Keycamp Holidays voor 4 nachten op camping Duinrell in Wassenaar! De winnaar ontvangt een waardecheque en kan eventueel nog dit jaar van de prijs gebruik maken in de periode tot 26 oktober 2007 en volgend jaar in het voorseizoen vanaf 16 maart tot 27 juni 2008. De winnaar kan zelf de aankomstdatum kiezen, mits deze valt in de voornoemde periode.

Luxe stacaravanIn de luxe stacaravan, type Villagrand 2b, kunnen 7 personen slapen. Het meest comfortabel is 2 volwassenen en 3 kinderen. De winnaar mag altijd een goedkoper type uitzoeken. Wil hij/zij liever nog groter en luxer? Dat kan ook, via het bijbetalen van een klein supplement.

Keycamp: in 8 landen van EuropaDeze prachtige hoofdprijs wordt aangeboden door Keycamp. Keycamp biedt luxe campingvakanties aan in 8 landen in Europa. Keycamp geeft ook aantrekkelijke vroegboekkortingen, als u nu al boekt voor volgend jaar.

Uiterlijke inzendingUiterlijke inzending van het deelnameformulier: 30 september 2007. Uit alle (!) deelnemers worden na 1 oktober 2007 via loting de winnaar getrokken. U mag per persoon slechts één formulier inzenden. Over de prijsvraag kan niet gecorrespondeerd worden.

Link* Prijsvraag


Gerelateerde artikelen

Nieuws

Stelen op bestelling

De moderne dief steelt nu alleen nog maar op bestelling. De fietsdealer: een nieuw fenomeen dat zich voordoet in Amsterdam. Dit is een fietsendief die naar de wensen van de klant, op telefo…

Nieuws

Natuur en ontspanning in Hongarije

Van uitgestrekte poesta’s en kristalheldere meren tot ruige hooggebergten en wonderlijke grottenstelsels: de afwisselende natuur van Hongarije biedt je tal van mogelijkheden om heerlijk tot…

Nieuws

Bosch introduceert ABS voor de e-bike

We kennen natuurlijk allemaal ABS-systemen (antiblokkeersystemen) in auto’s en motorfietsen, maar Bosch komt nu ook met een antiblokkeersysteem voor e-bikes. Deze ontwikkeling zou het fiets…

Nieuws

Diefstal e-bikes drijft premies verzekeringen op

Omdat het aantal gestolen e-bikes in Nederland snel stijgt, zien verzekeraars zich genoodzaakt de premies voor fietsverzekeringen te verhogen. Dat er juist hier zoveel e-bikes worden gestol…

Nieuws

Hoe wapent u zich tegen de regen? Kies A B C of D

Wat een regendag vandaag! Hoe wapent u zich tegen de regen op de fiets? Kies:A: Goed regenpak B: PonchoC: Fietsen met parapluD: Hoezo regen? Gewoon gaan/natregenen!