Logo Fietsen123

Nieuws

Win fietsvakantie in Luxe Stacaracan van Keycamp

dinsdag 11 september, 2007

In de maand september heeft Fietsen Eén Twee Drie een Fietsprijsvraag met een prachtige Keycamp-vakantie voor vier nachten in een luxe stacaravan in Duinrell in Wassenaar als hoofdprijs. FamiliecampingCamping Duinrell in Wassenaar is een echte familiecamping, gelegen in één van de meest groene gemeenten van Nederland. U kunt vanuit Wassenaar mooie fietstochten maken. Op de website van Fietsen Eén Twee Drie vindt u onder de plaats Wassenaar verschillende mogelijkheden.

Merk fietsDe prijsvraag houdt in, dat u via een antwoordformulier aangeeft, welk merk fiets u in uw bezit hebt. Indien u meerdere fietsen hebt kunt u het merk noemen, waarop u het meest fietst. Verder wordt gevraagd aan te geven, hoe dit merk u bevalt.

VakantieOnder alle deelnemers wordt de hoofdprijs verloot: een prachtige vakantie in een Luxe Stacaracan van Keycamp Holidays voor 4 nachten op camping Duinrell in Wassenaar! De winnaar ontvangt een waardecheque en kan eventueel nog dit jaar van de prijs gebruik maken in de periode tot 26 oktober 2007 en volgend jaar in het voorseizoen vanaf 16 maart tot 27 juni 2008. De winnaar kan zelf de aankomstdatum kiezen, mits deze valt in de voornoemde periode.

Luxe stacaravanIn de luxe stacaravan, type Villagrand 2b, kunnen 7 personen slapen. Het meest comfortabel is 2 volwassenen en 3 kinderen. De winnaar mag altijd een goedkoper type uitzoeken. Wil hij/zij liever nog groter en luxer? Dat kan ook, via het bijbetalen van een klein supplement.

Keycamp: in 8 landen van EuropaDeze prachtige hoofdprijs wordt aangeboden door Keycamp. Keycamp biedt luxe campingvakanties aan in 8 landen in Europa. Keycamp geeft ook aantrekkelijke vroegboekkortingen, als u nu al boekt voor volgend jaar.

Uiterlijke inzendingUiterlijke inzending van het deelnameformulier: 30 september 2007. Uit alle (!) deelnemers worden na 1 oktober 2007 via loting de winnaar getrokken. U mag per persoon slechts één formulier inzenden. Over de prijsvraag kan niet gecorrespondeerd worden.

Link* Prijsvraag


Gerelateerde artikelen

Nieuws

Op welk type fiets fietst u? Kies A, B, C of D

We zijn benieuwd op welk type fiets u uw recreatieve fietstochten het meest maakt. Is dat: A: Een 'normale' fiets zonder trapondersteuningB: Een elektrische fietsC: Een mountainbikeD: Een r…

Nieuws

Winnaar elektrische fiets QWIC D9.1 t.w.v. €2099 bekend

Staat u ingeschreven voor de Fietsen123-nieuwsbrief, of heeft u in september een bezoek gebracht aan de Fietsen123-stand tijdens de 50PlusBeurs in Utrecht? Dan maakte u kans op deze mooie e…

Nieuws

Hoe wapent u zich tegen de regen? Kies A B C of D

Wat een regendag vandaag! Hoe wapent u zich tegen de regen op de fiets? Kies:A: Goed regenpak B: PonchoC: Fietsen met parapluD: Hoezo regen? Gewoon gaan/natregenen!

Nieuws

Speciale opfriscursus voor fietsers

Onder oudere fietsers is het aantal dodelijke verkeersslachtoffers vorig jaar gestegen met 11 procent, naar 135. Veilig Verkeer Nederland introduceert daarom een opfriscursus voor fietsers.…

Nieuws

Onderzoek: e-bike vaker betrokken bij ongelukken

Het aantal ongelukken tussen een auto en een e-bike ligt 30 procent hoger dan tussen gewone fietsen en auto’s. Dat blijkt uit een onderzoek van de Zweedse Chalmers University of Technology.…