Logo Fietsen123

Nieuws

Top 100 Fietsroutes voor 2004

Tuesday 30 March, 2004

Op Fietsen Eén Twee Drie is een overzicht van de meest gewaardeerde 100 fietsroutes, gepubliceerd op deze fietswebsite, verschenen. De Top 100 bevat fietsroutes in Nederland, fietsroutes in België, fietsroutes in de grensstreek tussen Nederland en België en fietsroutes Wereldwijd. U vindt op de fietswebsite een korte typering van de route én een directe link naar de fietsroute.

Het overzicht is vastgesteld aan de hand van beoordelingen, die fietsers van de routes in het afgelopen jaar hebben gegeven. Ze kwamen bij Fietsen Eén Twee Drie binnen óf per e-mail óf werden gepubliceerd in het Gastenboek. Soms kreeg de redactie de waardering ook persoonlijk meegedeeld. En verder werd dankbaar gebruik gemaakt van de vele gegevens uit de Fietsrouteprijsvraag van vorig jaar.

Cijfer van acht en hoger

De deelnameformulieren aan deze prijsvraag leverden een schat aan gegevens op. Het meest opvallende was wel, dat de gereden fietsroutes een grote waardering ondervonden. In totaal bleek 97% tevreden tot zeer tevreden over de routes. Niet minder dan 63% (!) van de gereden routes kreeg van de deelnemers een cijfer van 8 of hoger! Dat gold dus zowel voor de beschrijving van de route als voor de aantrekkelijkheid van de route. 34% van de deelnemers gaven voor beiden een voldoende of ruim voldoende. En slechts 3% vond de beschrijving en/of de aantrekkelijkheid van de gereden route onvoldoende!

Overigens, ook dit jaar organiseert Fietsen Eén Twee Drie in de maanden april, mei en juni 2004 een nieuwe Fietsrouteprijsvraag, waaraan u mee kunt doen en waarmee u aantrekkelijke prijzen van Twinny Load kunt winnen!

Klik hier voor het overzicht van de Top 100 Fietsroutes voor 2004.