Logo Fietsen123

Nieuws

Meer fiets- en natuurnieuws op Fietsen123

Sunday 2 June, 2024

Wil je graag nog meer lezen over fietsen, of natuur? Je vindt op deze manier nog meer informatieve en leuke artikelen op de Fietsen123 site.

Lang niet iedereen gaat op een website helemaal naar beneden om te kijken wat daar te zien is. Toch vind je daar soms hele interessante dingen. Op de Fietsen123 site bijvoorbeeld staan helemaal onderaan (rechts op een computer of tablet) een verzameling links naar de nieuwste artikelen op FietsActief en Roots. Dit zijn zusterwebsites van Fietsen123.

FietsActief

Net als Fietsen123 is FietsActief gericht op fietsen en alles wat daarmee te maken heeft. Het magazine en de website zijn in het bijzonder gericht op de actieve, recreatieve fietsliefhebber. Van inspiratie voor dagtochten en fietsweekendjes weg in Nederland, tot de mooiste Europese fietsvakanties: met FietsActief krijg je meteen zin om eropuit te gaan. Ieder nummer staat vol unieke fietsroutes en fietsreizen, gemaakt door een bevlogen team van routemakers en reisjournalisten. Ook techniek en nieuws komen aan bod: onder meer in de fietstests, achtergrondverhalen en praktische, up-to-date rubrieken.

Breng me naar FietsActief

Roots

Roots is hét onafhankelijke natuurmagazine van de Lage Landen. Roots inspireert elke editie met schitterende reportages over de natuur dichtbij én wereldwijd; met verrassende dierenportretten en informatieve achtergrondverhalen. Uiteraard allemaal geïllustreerd met prachtige natuurfoto's. Roots wordt niet voor niets 'het blad met die mooie foto's' genoemd.

Beleef de natuur met Roots Magazine

Nieuwe artikelen

De links naar artikelen van deze magazines onderaan de Fietsen123 website worden zeer regelmatig ververst met nieuwe artikelen. Het is dus zeker de moeite waard af en toe even naar beneden te gaan op de Fietsen123 website voor het laatste nieuws van FietsActief en Roots.