Logo Fietsen123

Nieuws

Louwman Group verwelkomt Leasefietsshop

Tuesday 2 February, 2021

Louwman Group presenteert haar eerste webshop voor e-bikes. Medewerkers van bedrijven een zzp’ers kunnen leasefietsen bestellen via het online platform.

De fiets wordt volledig afgeleverd op locatie naar keuze en ook een onderhoudsbeurt en een eventuele reparatie gebeuren gewoon op de door u gekozen locatie

E-bikes zijn uitermate geschikt voor het afleggen van lange afstanden. Daarnaast bieden ze een mooie vervanging voor het openbaar vervoer of de auto. Om het gebruik van e-bikes te stimuleren heeft de overheid voor een speciale forfaitaire regeling gezorgd: voor privégebruik van een elektrische fiets van de zaak geldt een bijtelling van maar 7%, wat vergeleken met het privé aanschaffen van een e-bike wel 80% voordeliger is.

Louwman Group is een familiebedrijf wat is opgericht in 1923. Het bedrijf probeert de best passende mobiliteit te bieden aan haar klanten. Louwman Group is een groot bedrijf dat actief is binnen Nederland, België, Denenmarken, Zweden en Tsjechië. Naast de verkoop van fietsen, houdt het bedrijf zich ook bezig met de distributie van verschillende bekende automerken.