Logo Fietsen123

Nieuws

Jubileumacties: prijsvragen en kortingen

zaterdag 16 april, 2005

Fietsen Eén Twee Drie bestaat dit jaar (2005) vijf jaar. De fietswebsite profileert zich daarom op extra wijze. Met tientallen nieuwe fietsroutes in Nederland en België, volgens de bekende 1-2-3-formule: 1. kiezen, 2. printen en 3. fietsen! We hopen dit jaar het recordaantal van 2000 fietsroutes te kunnen bereiken. Maar ook met spiksplinternieuwe Fietsrouteprijsvragen met schitterende prijzen. Met kortingsbonnen en aanbiedingen voor fietsactiviteiten, gecombineerd met fietsroutes. Met nieuwe initiatieven, zoals de drie nieuwe weblogs: 'Fietsnieuws', 'Fietsroutenieuws' en 'Fietsvakantienieuws', die nu al een doorslaand succes blijken. Hierna geven we een overzicht van de komende speciale acties en kortingen. Nieuwe aanbiedingen zijn nog in voorbereiding.

* Prijsvraag in samenwerking met Twinny Load in april, mei en juni

Een fietsprijsvraag in samenwerking met fietsdrager Twinny Load met als prachtige prijzen: de primeur van 2005, de Twinny Load Fietsdrager, type Swing FK , een fietsarrangement voor twee personen in een Bildenberg-hotel, een Twinny Load-campingarrangement en 50 troostprijzen.

* Prijsvraag in samenwerking met Halfords in juli

Een fietsprijsvraag in samenwerking met het zeer bekende winkelbedrijf Halfords met als prachtige prijs een spiksplinternieuwe fiets van één van de eigen merken van Halfords. Wist u trouwens, dat ieder Halfordsbedrijf haar eigen fietswerkplaats met gediplomeerde fietsenmaker heeft?

* Prijsvraag in samenwerking met Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud in augustus

Een fietsprijsvraag in samenwerking met Hotel Golden Tulip Tjaarda in Oranjewoud met als prachtige prijs een weekendarrangement voor 2 personen in de herfstvakantie. Gelegen in de bossen van Oranjewoud in de nabijheid van Heerenveen kunt u van hieruit op prima wijze Friesland verkennen.

* Herbouw Linieschip De Delft in Rotterdamse Schiehaven

We presenteren vier kortingen, die te maken hebben met een zestal fietsroutes. Het gaat om de routes 'VOC Delft, Delfshaven en Schiedam', de 'VOC en Nieuwe en Oude Maas' en de route 'Vier verkenningen vanuit Delft'. In deze zes routes zijn mooie intermezzo's opgenomen naar scheepswerf en restaurant 'De Delft'. In de Rotterdamse Schiehaven wordt namelijk via een werkervaringsproject gebouwd aan de replica van het 18e eeuws houten linieschip 'De Delft'. De vier kortingsbonnen voor scheepswerf en restaurant vindt u in onze Fietsnieuwsbrieven opgenomen!

* Fietsboot Eemlijn

De Fietsboot Eemlijn vaart een toeristische lijndienst vanaf Amersfoort over de Eem (stopt in Soest, Baarn en Eemdijk) naar Huizen òf Spakenburg en dezelfde weg weer terug. Deze lijndienst is vandaag (16 april) gestart en vaart 15 oktober voor het laatst in dit seizoen (2005). Op elke dinsdag, donderdag en zondag wordt Huizen (in het Gooi) aangedaan. Elke woensdag en zaterdag gaat de tocht naar Spakenburg en weer terug. In het hoogseizoen (15 juni t/m 15 september 2005) wordt de lijndienst naar Spakenburg óók uitgevoerd op iedere maandag en vrijdag. In die periode vaart de fietsboot dus iedere dag! Wij publiceren 13 unieke fietsroutes naar en van de aanleigsteigers . U vindt kortingsbonnen voor de Fietsboot in onze Fietsnieuwsbrieven.

* Korting op Varen en fietsen in De Biesbosch

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw in Drimmelen organiseert van 5 juli t/m 2 september 2005 elke dinsdag en vrijdag vaar-fietstochten in De Biesbosch. Dit houdt in, dat u om 12.30 uur met eigen fietsen in Drimmelen (Noord-Brabant) aan boord gaat. U vaart dan ongeveer 1¼ uur door Nationaal Park de Brabantse Biesbosch. U wordt vervolgens afgezet aan de Noordzijde van de Biesbosch. Van het Rondvaartbedrijf krijgt u een kaartje mee en u kunt vervolgens met de fiets verschillende routes fietsen door de Biesbosch. U vindt kortingsbonnen voor de boot in onze Fietsnieuwsbrieven van juli en augustus.

* Wild-fietstochten op de Veluwe

Veluws natuurgids en fotograaf Gerrit Rekers organiseert Wild-fietstochten van 25 km door de Kroondomeinen van de Veluwe. U kunt starten vanuit Emst, Vierhouten en deze zomer ook vanuit Elspeet. U zult genieten van een stevige en verrassende fietstocht van rond de 25 kilometer. Er wordt ruim de tijd voor genomen, want de tocht duurt zo'n 4 uur. Lezers van onze Fietsnieuwsbrief krijgen van Gerrit Rekers - op vertoon van de bon in onze Fietsnieuwsbrieven - een gratis potje exclusieve jam, gemaakt van wilde bessen uit de Veluwse bossen. Een jubileumcadeau!

* Twee Fietsroutes door Amersfoort met Studiobezoek in april, mei en juni

Radio Golfbreker bestaat 50 jaar en viert dat met twee fietsroutes door Amersfoort. Tijdens de vaste dagen van deze fietsroutes, op zaterdag en donderdagmiddag in de maanden april, mei en juni 2005, kunt u tussen 12.00 en 15.00 uur achter het gebouw uw fiets parkeren en onder het genot van een (gratis) kop koffie of een frisdrank de studio bezoeken. Fietsen Eén Twee Drie publiceert de routes op haar site.

* Drie kortingen Kom-es-an-fietsroute

Indien u de 'Kom-es-an'- fietsroute op woensdag fietst krijgt u op vertoon van een print van de routebeschrijving in de actieperiode (18-5-2005 t/m 31-8-2005) de volgende drie kortingen:

* 15% korting op een 3-gangen keuzemenu bij Brasserie De Holle Boom * 6 eieren gratis bij aankoop van één kilo kaas bij IJs en Zuivelboerderij De Kleine Hope * 15% korting bij aankoop schilderij bij Atelier De Stappe.

Lees meer op de speciale pagina: http://www.fietsen.123.nl/actieskortingen.htm


Gerelateerde artikelen

Nieuws

Ontdek de Duitse cultuur en natuur per fiets

​Een fietsvakantie is perfect om op actieve wijze een kleine culturele ontdekkingsreis te ondernemen. Bijvoorbeeld in Duitsland: wie denkt dat de Duitse tradities niet verder gaan dan het O…

Nieuws

Veel onvrede over de e-bike

Er is veel onvrede over de e-bike en dan met name over de accu die vaak al snel na de aanschaf problemen geeft en een beperkte levensduur heeft. Het televisieprogramma Radar berichtte over …

Nieuws

Fietsen naar Santiago de Compostela: Wat neemt u mee?

Ik ga op pelgrimstocht en ik neem mee... Tja, wat neemt u eigenlijk mee? Of beter gezegd: wat neemt u níet mee? Iedere kilo op de fiets is er een die u op eigen kracht moet ‘meetrappen’, du…

Nieuws

Drie mooie kastelenroutes

Kastelen zijn prachtig om te zien en als u er langs fietst is dit vaak het hoogtepunt van de route. Wij hebben voor u drie mooie kastelenroutes op een rij gezet. Kasteel Doorwerth (26 km) …

Nieuws

Groningse start-up ontwikkelt ''ultieme waterfles'' voor op de fiets

Een tas of bidon meenemen op de fiets is bijna verleden tijd. De Groningse ondernemer Leonard Kollen maakte de Clipon: een waterfles die je op elke fiets kunt klemmen. Momenteel probeert hi…