Logo Fietsen123

Advertorial

Gratis accu upgrade bij TREK

woensdag 1 mei, 2019

Fietsen wordt nu nog leuker. Want wie in mei een Trek LM1+ koopt, krijgt een gratis accu upgrade*. Een voordeel van maar liefst €200.

Het is eigenlijk heel simpel. Koop een LM1+ en krijg een 400Wh accu voor de prijs van een 300Wh accu, of een 500Wh accu voor de prijs van een 400Wh. Dat is voldoende capaciteit om van het voorjaar te genieten!

De Trek LM1+ staat voor comfortabel en zorgeloos fietsen. Deze sportieve elektrische vrijetijdsfiets rijdt erg makkelijk en is extreem onderhoudsarm. Dat maakt deze fiets zeer geschikt als onderdeel van jouw dagelijks leven, of je nu naar het werk fietst of in het weekend graag even de fiets pakt.

Wie is Trek?

Misschien ken je het Amerikaanse fietsenmerk Trek al van de racefietsen en mountainbikes. Zo rijdt één van Nederlands bekendste wielrenners, Bauke Mollema, al jarenlang op een Trek. Maar wat je misschien niet wist is dat de LM+ (en alle andere elektrische stadsfietsen) in Harderwijk worden ontworpen door Nederlandse ingenieurs. De productie vindt met ‘Duitse Gründlichkeit’ plaats in het Duitse Hartmansdorf.

Bij het ontwerpen van onze e-bikes zetten wij jou als fietser centraal. Om je dagelijkse fietsrit zo aangenaam mogelijk te maken besteden we veel zorg aan de kwaliteit van het frame, de contactpunten (zoals het zadel, stuur en de pedalen) en betrouwbare elektronica. Elektrische fietsen zijn er om je leven makkelijker en leuker te maken. Niets voor niets is onze slogan “Ride Bikes. Have Fun. Feel good.”

Ervaring telt

Iedere Trek e-bike is het resultaat van 40 jaar productkennis en ervaring. In een markt waarin nieuwe merken en fabrikanten als paddenstoelen uit de grond schieten, geeft Trek je dat beetje extra vertrouwen dat alleen een gevestigde naam kan bieden.

Wereldwijd servicenetwerk

Waar je ook bent, wij zijn er ook. Trek heeft een wereldwijd netwerk van gecertificeerde e-bikedealers en onderhoudscentra. Daar vind je altijd een deskundige fietsenmaker die je vragen beantwoordt of je fiets kan onderhouden.

We zorgen goed voor je

Trek heeft de beste garantie in de fietsindustrie: elke Trek e-bike wordt geleverd met levenslange garantie op het frame en twee jaar garantie op de accu en de motor.

*Deze actie loopt van 1 mei tot en met 31 mei 2019. Informeer bij jouw dealer naar de volledige voorwaarden.


Gerelateerde artikelen

Nieuws

Verkeersgezondheid: de nieuwe verkeersveiligheid

Er moet een bredere benadering van het begrip verkeersveiligheid komen. De huidige definitie is te eenzijdig en laat verschillende positieve en negatieve gezondheidseffecten van mobiliteit …

Blog

Bert blogt: nog meer schade en schande

Dit is het tweede blog over de risico's en de gevaren die de argeloze fietser belagen. In het eerste blog vertelde ik over de verstrekkende gevolgen van een ongeval, het belang van het voor…

Nieuws

De fietsairbag: ga jij hem dragen?

Zolang je gewoon fietst, ziet het er niet eens zo gek uit. Maar als je valt, dan lijk je opeens op een Sub-space Mushroom uit Super Mario Bros. We hebben het hier over de Hövding 2.0 van Ke…

Nieuws

Doe mee aan de verkiezing voor de Fietsprovincie van het Jaar!

Stem ook en maak kans op één van de tien tijdschriftpakketten! Wordt het opnieuw Gelderland, of gaat Drenthe er dit jaar met de eer vandoor? En wat is wat jou betreft de belangrijkste eis w…

Routenieuws

Fietsen met knooppunten: soms gaat het mis

Mensen die regelmatig knooppuntenroutes fietsen, hebben het vast weleens meegemaakt: in plaats van het verwachte nummer staat er plotseling een heel ander nummer op het bordje. Of het bordj…