Logo Fietsen123

Nieuws

Gazelle hervat fietsproductie

Tuesday 14 April, 2020

Gazelle heeft haar fietsproductie weer hervat. Vanaf vandaag rollen er opnieuw fietsen uit de fabriek in Dieren. Als gevolg van het coronavirus (Covid-19) lag het werk circa drie weken stil. In deze weken heeft Gazelle aanpassingen in het productieproces gedaan die de veiligheid van alle medewerkers garandeert.

Zo zijn alle werkplekken in de fabriek aangepast. Of het nou om de lakkerij, assemblageruimte of montagebanen gaat, overal hebben medewerkers nu meer werkruimte om zeker 1,5 tot 2 meter afstand van elkaar te kunnen bewaren. Bij onder andere de montagebanen zijn er bovendien plexiwanden tussen de werkplekken geplaatst. Deze en andere aanpassingen garanderen dat alle werkzaamheden op een veilige en normale manier uitgevoerd kunnen worden.

De hervatting van de productie is belangrijk nu het voorjaar echt is begonnen en de vraag naar nieuwe fietsen stijgt. Mensen willen en moeten bewegen met het oog op de gezondheid. Fietsen is een goede invulling van de beweegnorm, mits dat in eigen omgeving gebeurt, niet in groepen en de sociale afstand (minstens 1,5 meter afstand van elkaar) wordt gerespecteerd. Een frisse neus halen mag, maar houd het kort.

Gazelle heeft een nieuwe service die het vergemakkelijkt om in deze coronatijd een nieuwe fiets aan te schaffen. Mensen bestellen via gazelle.nl de gewenste fiets. Per telefoon of via de chatfunctie op de website winnen zij desgewenst eerst fietsadvies in. De vertrouwde tweewielerspecialist uit de buurt maakt de fiets rijklaar en levert hem thuis af. Vanzelfsprekend zonder te dicht bij de kersverse eigenaar te komen. Inmiddels maken vele mensen gebruik van deze gezamenlijke service van Gazelle en achthonderd tweewielerspecialisten.

Bron: Gazelle.nl