Logo Fietsen123

Nieuws

Elektrische fietsen, fietsroutes en fietsvakanties op de 50PlusBeurs!

Wednesday 3 September, 2014

Komt u ook naar de 50PlusBeurs? Geniet van de grote variatie aan themapleinen, stands, exposities en shows. De 50PlusBeurs biedt u ook een keur aan elektrische fietsen, fietsroutes en fietsvakanties. Natuurlijk met handige accessoires en fietsbenodigdheden. Profiteer tijdens de beurs van mooie aanbiedingen. Test op het fietsplein en overtuig uzelf. En mis de stand van Fietsen.123 niet!

Zoveel informatie, inspiratie en ideeën in 6 hallen met 600 stands! Compleet en overzichtelijk in 7 thema’s ingedeeld: vakantie, wonen, vrije tijd, maatschappij, mooi&fit, welzijn&zorg en Kampeer Expo. Hieronder een greep uit het aanbod van de 50PlusBeurs gericht op fietsen, en meer.

Giant fietsen: Diversiteit aan fietsen
Fietsmerk Giant biedt een diversiteit aan (elektrische) fietsen. Bezoek de stand en bewonder alle nieuwe modellen. Opvolgers van de ‘Beste uit de test’ [Consumentenbond 2014], nieuwe modellen en sportieve elektrische fietsen worden gepresenteerd. Kom testrijden en ervaar het gemak van deze modellen. Nederland is toe een aan nieuwe elektrische fiets! Met nieuwe innovaties en een in het midden geplaatste motor van Yamaha brengt de Giant Prime u elektrisch fietsgenot. De Giant Prime is voorzien van allerlei hoogstaande technologische vernieuwingen. Zo profiteert u van een vloeiende krachtoverbrenging door de PedalPlus technologie. Met RideControl beschikt u over een eenvoudige bediening van de elektrische motor die op alle punten een sprong voorwaarts is.

Elektrische fietsen van Qwic
De elektrische fietsen van het Nederlandse merk QWIC vallen op door het moderne uiterlijk. Zij zijn onlangs goed getest door o.a. Plus Magazine, FietsActief en de Consumentenbond. Alle e-bikes kennen een accukeuze mogelijkheid zodat iedereen zijn eigen actieradius kan bepalen. Dit maakt een actieradius tot maar liefst 160 km op één acculading mogelijk. Kom langs de QWIC stand tijdens de 50PlusBeurs en laat u overtuigen van het gemak van de elektrische fiets.

Fiets, elektrische fiets en scootmobiel in één product
De Easy Go scootmobielfiets is een zeer wendbare compacte elektrische driewieler die als (elektrische)fiets en scootmobiel gebruikt kan worden. De scootmobielfiets heeft een lage toegankelijke instap en een plezierige rechte zitpositie. Geheel zelfstandig fietsen of meetrappen met de elektrische trapondersteuning of u rijdt met een gashendel, volledig op de motor. Dit kan met verschillende mate van ondersteuning en verschillende snelheden en zowel voor- als achteruit. Wissel eenvoudig tussen de verschillende manieren van fietsen en de verschillende snelheden.

Multicycle. Designed around you
Fietsen is een manier van bewegen, van ontspannen en het geeft nieuwe energie. Fietsen in de stad of een lange fietstocht maken. Het is echt genieten en u wilt alles eruit halen wat er in zit. Daarom gaat Multicycle tot het uiterste, voor u als fietsliefhebber. Bij het ontwikkelen en bouwen van elke fiets draait alles dan ook om u. Kenmerkend aan Multicycle zijn de zeer lichte en stille elektrische fietsen. Het gemiddelde gewicht is 22 kg, inclusief accu en slot. Een lichtere fiets zorgt niet alleen voor een soepele rijervaring, maar is ook makkelijk te hanteren als u er niet mee fietst. Een MC is bijvoorbeeld eenvoudig op de fietsdrager te tillen.

Nimoto scooters: duurzaam, stil en kwaliteit
Nimoto elektrische scooters staan voor duurzame mobiliteit en kwaliteit. Zij brengen diverse modellen van comfortabel tot sportief. U geniet van een stille, schone scooter en eindeloos groen scooterplezier. Nimoto heeft ook een e-bike in het assortiment: De Nimoto Handy. Deze gebruiksvriendelijke elektrische vouwfiets combineert het gemak van een elektrische trapondersteuning met de voordelen van een compacte vouwfiets. Behalve de elektrisch aangedreven modellen lanceert Nimoto een nieuwe lijn viertakt brandstofscooters onder de merknaam ‘Nimoto Petrol’. Eerste in de Nimoto Petrol range is de stijlvolle Ceo 50, een fraai retrodesign en vele opvallende features kenmerken deze nieuwe en betrouwbare viertakt scooter. Kom proefrijden op het Fietsparcours!

Bezoek ook de Plus Magazine stand
PlusOnline.nl/gezondheid is dé website voor informatie over gezondheid, voeding, medisch en veel meer. Kom naar de stand van Plus Magazine op de 50PlusBeurs, vul uw e-mailadres in en doe mee met de Plus Prijzenpoli. Met ruim €10.000 aan prijzen! Elke dag geven we meer dan 40 prijzen weg, met als hoofdprijs elke dag 2x een cheque van Hogenboom Vakantieparken t.w.v. €400.

Auto’s kijken op het Autoplein
Altijd weer leuk: auto’s kijken! Misschien bent u op zoek naar een auto met groen label? Het Plus Autoplein biedt de nieuwste modellen van alle topmerken, handig bij elkaar. Merken als Peugeot en Citroën hebben beloofd flink uit te pakken! Met veel aandacht voor design staat u veel moois te wachten. Maar natuurlijk blinken en pronken er veel meer merken op het plein, zoals Kia, Dacia, Fiat, Suzuki, Mitsubishi, Toyota en Ford.

Muzikale afsluiting
De 22e editie van de 50PlusBeurs biedt aansluitend aan de beurs een exclusief concert: Musicalsterren in Concert. Tony Neef en Mariska van Kolck halen het beste in elkaar naar boven in een gevarieerd programma met musicalhits en songs uit de hele wereld.  Geniet van hoogtepunten uit Cabaret, Miss Saigon, Beauty and the Beast, Grease, Baby’s en Hazes. Maar ook van onvergetelijke songs van The Carpenters of winnaars van het Eurovisie Songfestival. ‘Beurs & Concert’ biedt u een bijzondere dag uit!

Kijk voor meer informatie op www.50plusbeurs.nl!