Logo Fietsen123

Advertorial

Domaine la Sapinière: de verborgen parel van Luxemburg, het beste vakantiepark voor fietsliefhebbers

maandag 29 juni, 2020

Vakantiepark Domaine la Sapinière is de ideale bestemming voor een onvergetelijke vakantie in het pittoreske Luxemburg. Huur een fiets of een e-bike direct vanaf het park, ontdek de verborgen paden en schatten van de Ardennen.

Het is niet onbekend dat Luxemburg naast zijn rijke cultuur en perfecte natuurlijke locaties ook een van Europa's beste fietspaden biedt, die tot de verbeelding spreekt van zowel fietsliefhebbers als natuurliefhebbers. Het biedt meer dan 600 km aan paden die wachten om te worden gebruikt door vrijetijdsrijders en meer dan 700 km aan mountainbikeroutes.

Domaine la Sapinière ligt in Hosingen en biedt veel mogelijkheden voor sport, waar het hele gezin van kan genieten, ongeacht leeftijd of geslacht. Maar de beste optie, naast andere activiteiten zoals golfen en wandelen, of zwemmen en wellness, moet het feit zijn dat het een breed scala aan huurfietsen te bieden heeft, speciaal gekozen voor de landschappen van de omringende natuurlijke schoonheid.
Ons huisdiervriendelijke park biedt een breed scala aan huizen en appartementen, te beginnen met gezellige huizen voor een verblijf van twee personen met opties voor gezinnen en groepen van 3, 4, 6, 8 en zelfs 16 personen.

Gemakkelijke toegang is een belangrijk kenmerk, veel van de fietsroutes bevinden zich naast het park, terwijl jij en je familie of een groep vrienden gewoon een fiets kunnen krijgen (mountainbikes, e-bikes zijn beide geweldige opties, afhankelijk van voorkeur), spring erop en ontdek de paden en opties die diep in de Ardennen verborgen zijn.

De paden hebben veel te bieden. Hun locatie kan bijvoorbeeld niet beter zijn, met gemakkelijke toegang vanaf de hoofdwegen en de mogelijkheid voor pauzes onderweg bij verschillende terrassen en restaurants. Zo krijg je hier en daar de perfecte mix van beweging en een hapje bestaande uit lokale gerechten en wijn. Geniet van de goed bewaarde kastelen, natuurlijke monumenten, wijngaarden en het gevoel deel uit te maken van iets groters, terwijl je op een verfrissende manier op de fiets ronddwaalt.Het is de perfecte plek om los te laten en te genieten van de simpele geneugten van fietsen en actief aanwezig zijn. Veel van de fietspaden liggen langs oude, niet meer gebruikte spoorlijnen, wat betekent dat u en uw dierbaren worden afgeschermd, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over verkeer en vervuiling.

Momenteel zijn er ongeveer 19 routes rond Hosingen, in de buurt van het vakantiepark Domaine La Sapinière. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad en het type fiets, kun je kiezen voor lichte fietstochten langs de weg of mountainbikeroutes die je door verschillende moeilijkheidsgraden en hoogteverschillen leiden.

De fietsroute van de Ardennen (PC22) begint in Lellingen en leidt je door een bosrijk gebied, met schilderachtige kleine kastelen, groene landschappen, een waterkrachtcentrale (de grootste in zijn soort in Europa) die je eindelijk naar het middeleeuwse dorp Vianden leidt, een totaal van 26 km aan ontzagwekkende landschappen.

Als je op zoek bent naar iets meer uitdaging, biedt het gebied mountainbikeroutes voor echte enthousiastelingen, met paden die door dichte bossen en diepe valleien leiden, magische kastelen en andere prachtige bezienswaardigheden. Er zijn paden tussen deze die voldoen aan de speciale eisen van de sportiefste fietser, terwijl andere u de beste ervaring bieden voor gezinsuitstapjes en meer ontspannen ervaringen.Domaine la Sapinière heeft veel te bieden op het gebied van actieve ontspanning, midden in het hart van de beste fietsroutes van Luxemburg. Het vakantiepark kan u en uw familieleden of vrienden huisvesten, waardoor u de vrijheid heeft om over de beste paden te dwalen, terwijl u onderweg geniet van panorama's. Verblijf hier en maak gebruik van de huurfietsen en ontdek de verborgen fietspaden en de Ardennen op je eigen tijd en op je eigen manier.

Bron: Bungalow.net


Gerelateerde artikelen

Nieuws

Beste e-bike van 2016 is…

De Qwic T-MN7 2 HSII. Dat blijkt uit de jaarlijkse e-biketest van Plus Magazine. Het maandblad nam dit jaar 11 fietsen onder de loep. De Qwic valt vooral op door de mooie afwerking, uitstek…

Nieuws

Half jaar langer leven door te fietsen

Fietsen is reuze gezond, dat weten we natuurlijk allemaal. Uit onderzoek van de Universiteit van Utrecht is nu gebleken dat Nederlanders die regelmatig fietsen gemiddeld een half jaar lange…

Nieuws

Fietsersbond wil dat alle rotondes er hetzelfde uit gaan zien

Voor de aanleg van rotondes in Nederland gelden bepaalde richtlijnen, maar deze zijn niet verplicht. Provincies en gemeenten mogen eigen regels bepalen bij rotondes en dit leidt tot onduide…

Nieuws

E-bike verzekeren en hoe?

Elektrische fietsen gaan nog steeds als warme broodjes over de toonbank, sterker nog, inmiddels is een op de drie nieuw verkochte fietsen een elektrische variant! Enkele jaren gelden was da…

Nieuws

Op de fiets.... 50 km door de Kanaaltunnel!

Niemand heeft ooit nog de 50 kilometer tussen Groot Britannië en Frankrijk gefietst, tot 1 juni 2014. Chris Froome werd de eerste man die op de fiets door de Eurotunnel mocht fietsen. …