Logo Fietsen123

Nieuws

De leukste sinterklaascadeautjes voor fietsers tussen 10 en 15 euro

woensdag 3 november, 2010

Het is moeilijk om voor iedereen een leuk en geschikt cadeau uit te zoeken. Moet u een cadeautje kopen voor iemand die van fietsen houdt? Dan zit u goed! Fietsen.123 heeft voor u namelijk een prachtige selectie gemaakt: Leuke sinterklaascadeau''s speciaal voor fietsers! Voor elk wat wils. Bestellen gaat snel en gemakkelijk via onze partner Fietsvakantiewinkel. Hieronder vindt u een greep uit het aanbod van cadeau's tussen 10 en 15 euro.

Kettingreinigingsapparaat
Wat zijn sommige uitvindingen toch prettig en handig. Keek je vroeger er nog tegenop, nu is het reinigen een fluitje van een cent. Uiteraard niet bedoeld om mee op fietsvakantie te nemen.
De ketting schoonmaken gaat zeer makkelijk tezamen met de Cyclon ontvetter.


Fietslogboek
Een mooi, verzorgd én handig boekje om te noteren waar, wanneer en wat je hebt gewandeld of gefietst. Hoe nat het parcours er toen bijlag. Of de zon scheen. Hoe laat je bent vertrokken, hoeveel kilometer uiteindelijk op je teller stonden, je gemiddelde snelheid, de moeilijkheidsgraad, ... aan alles is gedacht!


Mooiste bidonhouder
Uiteraard heb je ook bidonshouders voor een paar euro. Maar als je bij elke keer dat je een slok water pakt denkt, wat heb ik toch een waanzinnige mooie bidonhouder dan is 13, 95 euro ineens weer heel weinig.


Man en zijn Fiets
Onlangs verscheen de pocketuitgave van "De man en zijn fiets" van Wilfried de Jong. De man en zijn fiets is een fonkelende compositie van renners als Jan Janssen en Theo Bos, veertig van De Jongs beste wielercolumns, en nieuw werk, zoals een autobiografisch verhaal over zijn eenzame beklimming van de Mont Ventoux. Een document voor wie geïnteresseerd is in de wereld; de wereld van de professionele wielersport, voor wie zelf graag op de fiets klimt, en voor alle liefhebbers van uitmuntende sportliteratuur.


Pelgrimlogboek
Voor al die mensen die graag pelgrimsroutes fietsen (of lopen) is er nu een handzaam, stevig boekje om in te schrijven. Het boekje biedt ruimte om aantekeningen, overpeinzingen of praktische zaken te noteren. Daarnaast bevat het teksten, gedichten en fotos die kunnen dienen als inspiratie of bemoediging onderweg.
Handzaam formaat Stevige integraalband Voldoende schrijfruimte.


Korte Fietsvakanties in Nederland
Voor een korte vakantie hoef je niet zo ver. Verken de mooiste plekjes van Nederland op de fiets
Bezoek de kastelen van Gelderland, fiets langs de Overijsselse rivieren en ontdek de schoonheid van de Nederlandse Hanzesteden. Of fietse de 11-stedentocht in 5 dagen en leef mee met de schtaatsers van weleer.
Kortom, in deze gids wordt je mee genomen door het hele land met 12 afwisselende routes: van de heuvels in het zuiden, de kastelen in het oosten tot de molens in het westen en de zeeklei in he tnoorden.


Fietspech Reparatieboek
Wat Eric Schuyt echter nog steeds miste was een boekje met praktische uitleg over veel voorkomende fietsreparaties onderweg. Een boekje dat bovendien in de fietstas zou moeten passen. Zo kwam dit handzame ringbandje met veel tekeningen en weinig tekst tot stand.


Fiets Scheurkalender
Na het succes van de Fiets scheurkalender 2010 is er nu de Fiets scheurkalender 2011, voor alle Nederlandse en Belgische wielertoeristen en liefhebbers van de koers.
Kortom: weer een jaar fietsen en een jaar scheuren. Geniet!


Reiskalender Capitool
Op zoek naar een tip voor een leuk dagtripje of een weekendje weg?? Zoek je inspiratie voor je volgende vakantie? Of wil je lekker even wegdromen bij een verre exotische bestemming?
Deze kalender biedt een schat aan informatie over de meest uiteenlopende bestemmingen, met voor elke dag een leuke tip, weetje of achtergrondinformatie.


Dagboek van een onervaren fietser
Heb je altijd al willen weten hoe het voelt om Nederland achter je te laten en op de fiets de wijde wereld in te trekken? Hoe het is om daar te fietsen waar bijna geen mens komt. Voor uitdagingen te staan die groter lijken dan je aankunt. Wat er door je heen gaat als je oog in oog komt te staan met een gewapende overvaller?


MTB-gids Ardennen
In de Routegids Mountainbike Ardennen staan 57 unieke MTB-routes in de Belgische Ardennen en in de Oostkantons. De routes zijn zorgvuldig geselecteerd in samenwerking met MTB-specialisten en tijdschrift 'Fiets'. Er zijn routes op elk niveau.


Fietsen naar Parijs
Parijs is wel niet zo ver...maar de weg is wel mooi. In deze fietsgids naar Parijs nemen wij u mee over de mooiste fietswegen door afwisselende landschappen en met zo min mogelijk auto's helemaal tot in het hart van Parijs.

Lees ook:

* Sinterklaascadeaus voor fietsers onder 6 euro
* Sinterklaascadeaus voor fietsers tot 10 euro
* Sinterklaascadeaus voor fietsers van 15 tot 20 euro
* Sinterklaascadeaus voor fietsers vanaf 20 euro
* Sinterklaasgedicht voor fietsers
* Alle cadeautjes op een rij


Gerelateerde artikelen

Nieuws

Ervaring met de Bikkel Ibee MT elektrische fiets?

Heeft u een Bikkel Ibee MT? Wij zijn erg benieuwd naar uw praktijkervaring met deze fiets. Lees de beoordelingen van anderen of plaats uw eigen beoordeling om anderen van dienst te kunnen z…

Nieuws

Winnaar verblijf Roompot & ANWB fietsatlas bekend

Onlangs kon u meedoen aan de prijsvraag waarbij u kans maakte op een weekendje weg naar Roompot Vakantieparken en een ANWB fietsatlas, samen t.w.v. €350! Inmiddels is de winnaar van deze pr…

Nieuws

Fietsdeelsystemen in Frankrijk

Parijs is natuurlijk een van de belangrijkste toeristische trekpleisters van Frankrijk, maar ook een aantal andere Franse steden trekken veel bezoekers. Je kunt ze prima met een deelfiets v…

Nieuws

Gemeenten zetten in op veiligheid oudere e-bikers

De elektrische fiets is populair, en vooral in het wat oudere segment van de bevolking. In verschillende gemeenten bestaan initiatieven voor het vergroten van vaardigheden en veiligheid en …

Nieuws

Fietsen door Utrecht tegen eenzaamheid

Het Nationaal Ouderenfonds organiseert op zaterdag 27 juni 2020 een bijzonder evenement. Honderden fietsers, jong en oud, zetten zich op die dag samen in tegen eenzaamheid door een sponsort…